Monday, March 23, 2015

Mee Siput 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Alhamdulillah.. Sekarang sudah ade keluarga kecil yang perlu dijaga, punyai seorang suami yang baik, punyai seorang anak dara yang baru sahaja berusia 16 bulan, hehehe~ Eh.. Sudah.. Sudah.. Nih ha.. Nak bagitahu, Sesiapa yang dok mencari mee siput.. Nak yang besoooo.. Teballl.. Rangupp.. Ha.. Korang dah singgah blog yang betol la nih.. Especially yang duduk di bandar besar tetiba dok rindu kampung halaman, dok teringap tuang sambal dalam plastik, hancur pastu... NGAPPP1 HEHEHE..

Meh.. Share senarai harga.. Harga adalah termasuk kos pengeposan ya..



Nampak tak? Nampak tak?? hehehe.. Terlupa nak ambil gambar sambal.. Sebotol RM10.00 termasuk kos pos.. Harga sambal tue cuma RM4.00 sajo..


Salah satu feedback customer..

Sambal dok teringin makan sendiri.. esek buat tok orang lainnn je, ekekeke~


Pengeposan akan dibuat setiap ISNIN & RABU SAHAJA. 

Mee siput akan sampai ke desinasi 2 hingga 3 hari bekerja ikut pukul berapa saya sempat pos hari Isnin dan Rabu tue. Kalau pagi, dapatlah keesokan harinya, kalau pos lepas pukul 2, alamatnya tiga hari bekerjalah ye.. hehe~

COD: Setiap ISNIN & RABU di Petronas Mutiara Damansara selepas Maghrib dan KTM Segambut waktu dari 1 hingga 2 petang.

COD kawasan lain? Ada.. Dengan syarat:

1. Belian 5kg dan ke atas.
2. Radius 30km SAHAJA dari Damansara.
3. Charge penghantaran akan dikenakan mengikut jarak.
4. Bayaran secara online SAHAJA

Ada diskaun special untuk belian 5kg ke atas.  Yang lebih 5kg tue, dah jimat kos pos taw. Siap hantar sampai depan pintu lagi, mengikutterma dan syarat, ewahhh! :)

boleh lawati IG kami: mee_siput_besar

Hai la mee siput.. Takde GST taw.. hehe~