Tuesday, July 22, 2014

MEE SIPUT BELI SECARA ONLINE! PROMOSI KHAS RAYA 2014!!!





Lepas raye ade open house pulak kan? Hehe~ selain promo pack (mee siput mentah), kami jugak ade menyediakan mee siput siap goreng. Tetamu bole pilih individual.. Tinggal pecah & gaul sambal dalam individual pack.

Single pack Size S: (sekeping goreng + individual sambal) : RM1.30
Single pack Size L: (sekeping goreng + individual sambal): RM1.50

Special offer untuk borong dengan jumlah 50 keping ke atas untuk setiap size. Paling best, korang boleh pilih nak sambal tumis / kicap untuk mak buat. Sambal akan dibuat lepas dapat order. Mak tak letak pengawet.. So sambal HANYA akan dibuat setelah tempahan dibuat. :)

Untuk yang mentah pun ada.. Promo pack Size S dan L..

Promo Pack Size S : (20 keping mentah) : RM5.00 (direct dari kilang di Muo)
Promo Pack Size L : ( 6 keping mentah) : RM5.00 (direct dari rumah pembuat. Hand made, home made hokeh! :) )

Selain dari faktor berbeza size dan cara pembuatan, size L lebih multi purpose berbanding size S yang lebih sesuai untuk tujuan gorengan seperti keropok atau disira lada. Size L boleh digunakan untuk membuat mee goreng, kari sup, bubur manis, atau apa sahaja.
Promo Pack Size S and L

 Multi purpose : Mee siput goreng mamak

                                                                      Mee siput kari special

BERMINAT? WHATSAPP / HUBUNGI KAMI
NAIMAH 016. 613. 7342
FAHMIE 016. 613. 7451
 
#meesiput #darimuoek... #singlepack #sizeS #sizeL #meesiputonline #promokhasraya #openhouse2014 #sayajual

No comments:

Post a Comment