Tuesday, March 18, 2014

2nd batch of Mee siput

2nd batch of mee siput dah tibeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!
Product fresh akan sampai harini.. sapa mau beli.. mari.. mari.. mari...
single pack : sekeping mee siput goreng + sambal : RM 1.50
Beli 3 : RM4.30
promo pack : 6 keping mentah : RM 4.50
combo pack : 1 promo pack + 3 single pack + postage : RM 15.00
Sambal hanya akan dimasak setelah tempahan diterima demi kualiti terbaik!
stock terdahulu habis tak sampai seminggu. Cepat-cepat!! Hubungi kami di nombor tertera.
*Penghantaran akan hanya dibuat pada hari ISNIN dan RABU
* COD covered area: Segambut KTM Station, TESCO Manjalara, Flora Damansara Blok B, BHP Damansara Perdana..

Saturday, March 8, 2014

MEE SIPUTT.. MEE SIPUTT..

Promo pack tinggal 5 px SAHAJA!!

mee siput goreng tinggal 9 keping SAHAJA!!

Cepat2.. sebelum kehabisan stock!!

promo pack : RM 4.50 (6 keping)

mee siput goreng.. Bagi cincai kira.. 3 keping : RM4.30!!

Nak lagi murah?

Combo pack : RM15.00 (Including postage)
- Promo pack (1) + 3 keping mee siput siap goreng  (individual sambal)

Cepat- cepat!!








*Harga tertera tidak termasuk kos penghantaran
* COD adalah free of charge (Segambut KTM Station, Flora Damansara Blok B, TESCO Manjalara, BHP Damansara Perdana)
* Customer order pada 6 hingga 7 March telah selamat dipos
*This promotion valid until 31 march 2014

Friday, March 7, 2014

Mee siput Muar 2014

Tadaaaaaaa.... Ini kalau orang muo tak kenal, tak tahu la nak cakap.

Hehehehehe.. Para peminat mee siput sekalian. Apa agaknya beza mee siput yang saya jual dengan yang ada di pasaran sekarang?

1. Saiz. Perbezaan approximate 2cm dari yang ada di pasaran.
2. Home made. Ini bukan product yang dihasilkan di kilang.
3. Hand made. Since dia tak guna acuan, size dia memang besar sikit. Tukang jual on;ine nih pun quit surprise bila dapat mee siput tersebut.
4. Berbaloi-baloiii.. Boleh digoreng begitu sahaja, makan dengan sambal, buat mee goreng, mee sup, waima manisan macam pengat pun mak mertua den boleh letak. Best kan? Kalau buat mee siput goreng basah, kami suami isteri yang perut sederhana besar nih hanya perlukan 3 keping untuk dimasak. Itupun macam merangkak nak habiskan.. Dasar tamak haloba.. Kan dah.. Hahahahahaha! 


Gambar mee siput goreng basah tue tak tipu ea.. 



Promosi bulan ini yang akan berakhir pada 31 March 2014, senarai harga berikut boleh diperoleh sepanjang tempoh yang dinyatakan..

Promo pack : RM 4.50 (6 keping mee siput mentah)

Combo pack : Promo pack + 3 keping mee siput siap goreng (pilihan sambal tumis atau sambal kicap) + postage : RM 15.00 (Semenanjung Malaysia) RM 17.00 (Sabah Sarawak)

Sambal sahaja : RM 3.00 (1 Packet sederhana besar)

COD: Segambut KTM Station, TESCO Manjalara, Flora Damansara Blok B, BHP Damansara Perdana.

Sebarang pertanyaan, bolehlah whatsapp ke nombor tertera atau emailkan pertanyaan anda : hecate87_imah@yahoo.com