Monday, March 12, 2012

Aahahaha~

Hampagas Anis! tadi dah plan nak tulis ape.. Dia datang terus tak tahu nak tulis hape, hoho~

Rajin lepak dekat UIA sekarang.. Muntah-muntah hijau la budak dua orang lepas nih, ahahahaha~ Nasib la.. Kome dapat kakak macam nih.. Kalau lah Syahmi ada kat sini, mau angkut dia kehulu ke hilir jadi driver a.k.a bodyguard a.k.a boyfirned kan uols..?? ahahahahaha~

2 minggu kebelakangan, dengar ceramah Ustaz Azhar Idrus.. Ulang-alik kerja, memang letak CD yang telah di burn oleh seorang teman dalam kereta.Thank you so much ye..Satu lagi CD mix ceramah dari beberapa penceramah Malaysia letak dekat ofis.. Gelak sorang-sorang sampai kena tegur dengan budak..

              " Kak Librarian.. Akak okey ke..?? "

    Cis!

Sangat bermakna.. Sangat bagus.. Ayat Ustaz Azhar yang tak boleh dilupa..

                                                "Nikmat itu sesungguhnya bala.."

Sebab apa..? Sebab bila dapat nikmat manusia mudah lupa.. Tak kisah la apa orang nak cakap pasal Ustaz Azhar Idrus nih.. Apa yang perlu kita ambil, yang baik-baik.. Ustaz Azhar Idrus ku layan Ustaz Kazim Elyas pun aku layan.. Teguran membina lagi telus.. Tak salah kan.. Dah memang tanggungjawab sesama muslim saling ingat-mengingat kan..?

No comments:

Post a Comment