Sunday, March 27, 2011

The islands..?




I want to go here.

Langkawi Island


I also want to go here..


Cherating..


And here..?????


Pangkor Island..


Hehehehe~ I put this as my DREAM.. Kene cari duit banyak-banyak neh.. =p

Drive safely. oke..?

5 comments:

  1. yg langkawi tu kan imah, memang best dok kat berjaya (dlm gambar tu), makan kat restoran terapung dia waktu matahari nak terbenam...perghhh lomantik ooo kalau honeymoon...cuma jauh aaa dari pekan & pantai chenang (dekat2 45min gak nak tiba pekan)...sekali je la kot kami dok situ, tu pun dpt free...duduk kat area pantai chenang, memang heaven makan, senang giler...kat pekan pun sama, semua benda senang nak capai...jadi selamat mengumpul & selamat bercuti =)

    ReplyDelete
  2. 2 la.. mmbr pun ckp langkawi BEST.. yg imah nmpk bebas cukai je, hahaha~

    ReplyDelete
  3. Nak ikot!!!!!!!!!!!!!...hehehe

    ReplyDelete
  4. pangkor bsa2 jela nekmah...tapi yg best dpt nek boat ala2 cruise ms blk tu..weeehhhaaa!
    leh wat titanic konon2..keh2..!!

    tringin nak pegi lgkawi jugak lorh!!

    ReplyDelete
  5. hohohohohohohoho~ 2 la td ckp.. kne kumplu wet neh.. impian byk sgt.. nk g haji.. nk abes tour satu Malaysia then br tour lua2 plak, hehehe~

    ReplyDelete