Wednesday, February 3, 2010

Hari-hari yang berlalu

Ahad lalu ikut beberapa orang teman picnic dekat Air Terjun Sungai Gabai. Aih.. Galak jugaklah aku. Dah lama tak jadi budak-budak. Seronok pulak Ahad lepas. Tapi, preparation yang dibuat last minute, sedikit sebanyak kegembiraan tue ada kurang sikit. Tapi Tetap happening! Tq very much buat Ani yang mempelawa ikut, kak ain, and not forgetting our bodyguard yang ikut je kami.. Tolong jaga keselamatan kami, driver kami pun yea.. Owh.."Sapie" kami.. hahaha.. Mr Akmal. jangan marah yea.. Semalam pulak buat research di Toyota Library Seksyen 15. Hurmmm.. Senior aku rupanya. Pinjam kereta seorang teman, dan aku jugak diminta drive. So, bila aku yang drive, jadi Tokyo Drift. Tak kisah la. Yang penting selamat pergi selamat kembali kami akhirnya.


Enjoy, enjoy juga. Tapi, kerja pun tetap kena jalan macam biasa. Dalam proses menyiapkan tugasan Digital Library, siapkan report research ke Toyota semalam, kumpulkan maklumat untuk Strategic Planning, plus.. Tengah usha system untuk final project Library Automation. So, siapa cakap aku hanya tahu enjoy je? aish.. Minggu nih jugak la aku kena denda sebab tak pakai matric card. Apalah.. Macam kanak-kanak pulak aku rasa. apalah pelik sangat. Tak faham aku dibuatnya.

 
naik makan lepas berkubang , hehe..


 Kak Ain with Akmal..


The four of us


Air Terjun Sg. Gabai.. 

I am gaining my weight, but it doesn't stop me from cooking and eating, haha.. I enjoy to be myself, even sometimes the joyfulness i get hurt me slowly. The more i try to ignore something by putting myself in something, the more it hurt. But then, tak apalah. My birthday will come soon. How my life will change later?



I have a dream.. Nak belajar amek gambr cantik-cantik.. Tapi, belum mampu nak beli cam yang elok sikit. Budget pun tadak lagi, skill apatah lagi, heh0~

1 comment:

  1. haha. imah oii.. sedap nye nama aku sapiiiii. huhu. weh.. comel2 ler gambar kiter tu. hehe.

    ReplyDelete