Sunday, December 6, 2009

Apa yea, huhu...

Hari ini punya aktiviti; macam biasalah kalau kat rumah teman ini. Online, main game sampai projek websiteku belum selesai sehingga waktu blog ini ditulis, hehe.. Aku yang susah untuk berubah. Penyakit kedua; melengahkan tugas bila dah malas, huhu.. Sepanjang hari berseorangan setelah teman dan seorang lagi teman serumah ini keluar untuk mencari barang dapur sedang aku yang kononnya mahu menyelesaikan tugasan ini siang tadi, seperti biasa menangguhkan tugas. Pengisian? Tengahari tadi buat dadih jagung, sebab teman ini teringin nak makan. Lepas tue, buat nasi lemak sambal ayam.. Kenyang~ Alhamdulillah.. HAi.. Tak sabar nak habiskan program nie, mahu segera pulang ke kampung. Penat! Hurmmmm.. Rasanya hampir dua bulan aku tak ceritakan mengenai bahan bacaanky kan? Baru-baru ini baru menghabiskan bacaan novel The Memoirs of Geisha. Elite type of prostitute dekat Japan. Best juga. Puas tersenyum sendiri, rasa simpati, semua empati cerita diolah dengan baik. Tapi, buku motivasi tue belum dikhatamkan lagi, hehe.. Nantilah.. Usai baca, akan diceritakan mengenai content di dalam makalah tersebut.

i am craving black forest chocolate bar right now.. yew~ getting bigger and bigger.. 0_o

No comments:

Post a Comment