Wednesday, November 25, 2009

seminggu & Dreamweaver..

Apa punya tajuklah, hehe.. Hurmmmm.. It was almost 1 week i'm here, since 19th.. At first, when i attend the class quite bored la.. Lebih-lebih lagi dapat instructor yang macam lebih muda dari aku je.. Cute lak tue sampai la mula-mula belajar tue segan giler nak tanya mamat instructor (hehe.. mr. Tern.. sowie eh..?? lalala~) He also a shame boy i think.. senyum-senyum, hahaha.. Kesian dia.. Tapi, ok la.. Ada few bahagian tak faham nih.. Urmmmmm... Takpe.. Study2.. Jangan malas-malas.. Sebut pasal kerajinan pulak, huhu.. Hari nie, after finish my Dreamweaver class, take a rest around 1 hr, then start misi mencari rumah sewa di taman sekitar kampus. Survey dan harganya.. Aduhai.. Macam kena ambil part time job je next week.. Tengoklah nanti macam mana.. Kepenatan.. Macam nak tanggal setiap sendi. Bila dah penat, macam-macam idea gila keluar..

             "Apa kata kita cari sugar daddy??"

             "Apa kata kita pergi bb malam nih..?? "

gila, hahahaha... Tak pernah-pernah buat macam tue takkan sekarang baru nak terfikir?Desperate plus try nk hilangkan depression sebenarnya. Muka masing-masing tadi pun dah monyok macam tempe busuk, haha.. Oh yea.. Dua hari lepas bertemu dengan seorang teman yang amat pemalu, adei.. Segan juga la.. Tapi, aku nih pandai segan ke..?? hihi.. Mesti la... Aku pun ada rasa malu lagi. Tak malu tue bukan sifat manusia lagi, apatah lagi perempuan. Ada few things tentang teman ini yang boleh diikuti. Tak salah kan? Yang elok kita ikut, yang tak elok tinggalkan lah.. Macam aku cakap selalu, kita tak selalunya betul. Observation and experience sikit-sikit tue boleh lah pakai sikit-sikit sekarang nih. Dah tahu orang tak suka, jangan buat kan. Ini ulang salah yang sama je.. Aduhai.. Ingatan ini untuk diriku sendiri juak..

Misi seterusnya, mencari rumah sewa, plus habiskan baca buku motivasi yang sedari awal sem dibaca masih tak selesai lagi. Tugasan yang padat memendekkan tempoh santaiku. Sebenarnya ada dua buah buku.. Satu lagi tue macam biasalah.. Aku kan suka non fiction novel and true story kan..? Buku tue pun dalam proses untuk dihabiskan. Tinggal beberapa muka sahaja lagi. Yes! Yes! Satu lagi buku sedang menanti, hehe.. Tak sabar nak balik raya haji nie.. Ayahanda, Bonda, dan Adinda yang diingati selalu.. Jumpa nanti, hehe..  Ingatkan aku dah kira paling awal balik johor, 1.15pm. Rupanya ada lagi awal. Budak sarawak tue, hahaha.. Take flight at weds night, 8.30pm.. Mak aih.. Awal dari aku.. takpe2.. Wargh! Aku noktahkan dahulu catatanku. Selimut itu sedang memanggil-manggil.. Tak dapat menolak lagi nampaknya, haha..


Night everybody..

Sapew ada rumah sewa sekitar Puncak Perdana..?? Please tell me kay.. Kerjasama anda amat dihargai. tQ.. =)

No comments:

Post a Comment